«

»

Sze 11

Álomháború

A sztorit inkább kimásolom port.hu-ról: “Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, és meggyőzi négy társát, hogy szökjenek együtt. A szabad szájú Rocket (Jena Malone), a ravasz Blondie (Vanessa Hudgens), a hűséges Amber (Jamie Chung) és a magának való Sweet Pea (Abbie Cornish) egyesült erővel lázad fel a sors és fogva tartójuk, Blue (Oscar Isaac) valamint emberei, Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (Jon Hamm) ellen. És amikor úgy érzik, hogy még sincs esélyük, felfedezik, hogy a borzasztó valóság elől van egy másik menekülő-útvonal is: a fantáziájuk.
Babydoll vezetésével a bezárt lányok elképesztő küzdelmet kezdenek szamurájok, sárkányok, valószerűtlen gonosz lények ellen. Azonban a közös harc során el kell dönteniük, hogy mi az, amit képesek feláldozni a túlélésért, és a szabadságuk visszaszerzéséért.” Igazából egy elmegyógyintézetbe küldi a mostohaapja, miután majdnem megerőszakolta, és miután Babydoll megölte a saját húgát (igazából nem akarta, sőt meg akarta menteni, csak rossz helyre lőtt). Az elmegyógyiban minden lány táncol a férfiaknak. Babydoll ezután mindig a tánc közben a fantáziája segítségével egy másik világba kerül, ahol segítenek neki egy szökési tervet megalkotni. Az jó volt, hogy nem lett teljes happy end a vége. Amúgy pedig egy csajos akciófilmet láthatunk. Egy kicsit lehetetlennek tűnik, hogy csak úgy simán a 60 kg csajok legyőzzék a náluk jóval nehezebb férfiakat. 😀 De különben jó kis film volt. Az 5 csaj közül Rocket volt a legjobb és Blondie a legrosszabb. Amúgy Rocket-hoz hozzá kell tennem, hogy ő volt a 2005- ös Büszkeség és balítéletben Lydia Bennet!!! 😀 Amúgy erősebb idegzetűeknek ajánlom! Nem mintha rám bármikor érvényes lenne ez az erős idegzetű/gyenge idegzetű dolgok. Látványvilága se rossz, bár néhol nagyon érződött a számítógép használata!

KövetkezőKövetkezőKövetkezőKövetkezőÁlomháborúKövetkező

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>