Zöld űrzsaruk

A Zöld lámpás (2011)

Következő

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek – mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség fenyegeti az Univerzum békéjét, kénytelenek – most először – egy földi embert is bevenni a csapatba.
És attól kezdve a világ sorsa egy tehetséges, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) gyorsan megtanulja újonnan kapott, végtelen erejét használni. Gyerekkori szerelmével, Carollal (Blake Lively) közösen vetik bele magukat a küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott. Forrás: Port.hu

Következő

Nekem tetszett, kellemes csalódás volt, mert rosszabbat vártam. Sokan lefikázzák pedig, annyira nem volt gyenge. Én láttam már egy rajzfilmet erről, de abba alig volt Földi jelenet, inkább csak űrbeli. A filmben pedig pont fordítva. Talán ez volt a legnagyobb baj vele. Különben jók voltak a szereplők, kicsit erős volt a számítógépes effektus, dehát annyi baj legyen. Egyszer minimum érdemes megnézni.

Zöld LámpásKövetkező

Ryan Reynolds (Hal Jordan)
Blake Lively (Carol Ferris)
Peter Sarsgaard (Hector Hammond)
Mark Strong (Sinestro)
Temuera Morrison (Abin Sur)
Jenna Craig (a 11 éves Carol Ferris)
Jon Tenney (Martin Jordan)
Mike Doyle (Jack Jordan)

a

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.