«

»

nov 27

Sztárom a párom (Notting Hill)

A cím az tiszta tükörfordítás: Notting Hill, jelentése Notting Hill (ez az utca, ahol lakik Hugh Grant). Na, mindegy. William Thacker (Hugh Grant) egy átlagos könyvesbolt tulajdonosa.

Anna Scott (Julia Roberts), híres filmsztár.

A nő egy nap bemegy a férfi útikönyveket áruló boltjába (ami eléggé a mélyponton van) és vásárol egy könyvet. Aztán az utcán újra összefutnak nekimenve a másiknak. William véletlen leönti  a kávéjával és elhívja, hogy átöltözhessen. Anna megcsókolja. Aztán a hapsi elmegy a Ritz-be Annához, de egy űrbéli filmnek a sajtós beszélgetései vannak még és William “A kutyák és lovak” című újság nevében érdeklődik a színésznővel.  Nagy nehezen elhívja a húga esti szülinapi bulijára. Persze összejönnek, aztán komplikációk következnek. De az egész filmben aranyos kis beszólások vannak Hugh Grant részéről, nevetünk a vicces helyzeteken, de minden jó, ha a vége jó. Érdemes megnézni. Aranyos kis romantikus film. Persze elég hihetetlen sztori, de filmekben minden lehetséges. Igazi brit film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>