«

»

dec 31

Hirtelen 30

A 13 éves Jenna szeretne az iskola “6 jó csaja” közé akar tartozni, hogy a menő srácok észrevegyék. A legjobb barátja, Matt nagyon szeret fényképezni és elfogadja olyannak amilyen.

A 13. születésnapjára kap is Matty-től egy “Jenna álomházát”, amit leszór kívánságporral,de a házat elrakja, mert meghívta a 6 jó csajt meg pár menő sráct, akik aztán  a “7 perc a mennyországban””  játék miatt beviszik a szekrénybe és otthagyják, de előtte még beküldik hozzá Matty-t. Viszont a lány ellöki őt, mert nem Chris az “álompasi” jött be. Sírva becsapja az ajtót és és elkezdi mondani, hogy “bárcsak viruló szexi 30-as lennék…”. Jenna-ra ráhullik egy kevés kívánságpor és a következő pillanatban egy szuper New York-i lakásban ébred és a fürdőszobából egy törülközőbe csavart hapsi lépett ki.

 (Jenna 13 évesen és 30-as nőként)

Innentől teljes lesz a bonyodalom: a legjobb barátnője a 6 jó csaj egyike; jó munkahelye van a Poise újságnál (Nők Lapja/Cosmopolitan szerű), nagyon sokan utálják meg félnek tőle és kiderül, hogy Matt-el megszakadt a kapcsolata még a 13. születésnapi buliján. Végülis egy aranyos kis romantikus vígjáték lesz a végére. Jennifer Garner néha egy kicsit idegesítő a sikítózásaival, de egész ügyesen megoldotta a munkahelyi dolgait. A végén meg nagyon sajnálom, amikor rájön kit is szeret igazából.  Én főleg a felnőtt Matt-et kedvelem->Mark Ruffalo-t. Azóta, hogy láttam a Ha igaz volna-ban.

De amúgy jók a poénok, aranyos romantikus jelenetek vannak, egy kicsit retro, jó a zenéje (pl.: Michael Jackson: Thriller)… stb. Kellemes kis film jól ki lehet rajta kapcsolódni, érdemes megnézni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>