«

»

jan 07

A Little Bit of Heaven – Egy kis Mennyország

Eléggé meglepődtem. Kate Hudson tud komoly filmben játszani? Az a durva, hogy igen. Mert mostanában láttam tőle a Szerelem kölcsönben-t és azt csak akkor érdemes megnézni, ha semmi más film nincs otthon és nagyon nem akarunk gondolkodni. Viszont most ez. Egész jó kis film, egy kicsit megkönnyeztem a végét (mert azért az életvidám nő->rákos nő->halott nő téma nem túl happy). De jó kis romantikus film. Kate Hudson-on (Marley) tényleg meglepődtem, ügyes volt és még a drámai részeknél egész komoly a szerepében, szegény a végére eléggé lestrapálódott (szóval nem nézett ki túl jól).

Gael García Bernan (Julian Goldstein, a doki), váó… nagyon jól néz ki (mexikóit játszik szép napbarnított bőrrel). Amúgy a külsejétől eltekintve is jó színész.

Isten, azaz Whoopi Goldberg elég keveset játszott benne és hát érdekes, hogy erre a szerepre úgy, mint a Minden6ó-ban fekete Isten-t (Morgan Freeman) csináltak, de nem vagyok rasszista, tehát felőlem akár lehet is. Aztán ott van még Kathy Bates (Marley anyja), azóta szeretem, hogy láttam a P. S. I love you-ban láttam. Meg a 80 nap alatt a Föld körül, Szitakötő, Titanic,  Amikor megállt a Föld, A szív bajnokai… stb. Itt is jó volt és bár a valóságban Kate Hudson nem a lánya, de én nagyon sajnáltam.

Lucy Punch (Sarah Walker) egy kicsit idétlen volt, de nem baj. Romany Malco (Peter) pedig kedves, bár a fekete buzi téma számomra elég kemény. És végül Peter Dinklage (Vinnie) se játszott sokat benne, de ő így is teljesen jó volt, mint általában (Halálos temetés, Trónok harca).

Végülis szerintem érdemes megnézni, persze nem egy Eredet vagy Mephisto, de azért nem olyan rossz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>