«

»

feb 17

Johnny English újratöltve

Hát mit is mondjak? Hasonlóan agyatlan, eszement, gagyi hülyeség, mint az első, de kétségkívül szórakoztató, már ha valaki vevő a Rowan Atkinson-féle humorra. Viszont nagyon kiszámítható, ugyanazokat a poénokat elsütik kétszer-háromszor is és még mindig nem tudom elképzelni mennyit fizettek Rosamund Pike-nak, hogy megcsókolja Atkinson-t?! Szerintem az első színvonalasabb volt. Azt már láttam többször is, de ezt hááát… nem hinném, hogy még többször is megnézem, de egyszer túl lehetett élni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tetszhet senkinek, csak láttam már jobbat.

Ha az embernek nincs jó kedve és megnézi ezt az őrültséget, azzal kb. 10 poénjával biztos jobb lesz a hangulata (tapasztalatból mondom). Rowan Atkinson kb. hozta a szokásos formáját. Rosamund Pike itt is gyönyörű volt, bár nagyon fura volt ilyen szerepben látni (Miss Jane Bennet-hez képest). Daniel Kaluuya elment, a többi szereplővel együtt.

Amúgy a sztori, hogy egy sikertelen akció után kirúgták Johnny English-t. Elment Tibt-be, ahol tűrőképességet, bölcsességeket és harcmódokat tanítottak meg az exügynöknek. Azért a feje csúcs:

De az MI7 (!) visszahívja, mert kiderül, hogy megakarnak ölni egy kínai minisztert. Ennek a helyéről/merénylőiről/módjáról kell megtudnia mindent. Új Pegazus van. Ráadásul a gyönyörű Kate Sumner is ott van (Rosamund Pike).  A fegyverek és szuperkütyük megint teljesen hülyeségek (hangelváltoztató cukorka, nyíl kilövő fényképező…stb.) és még sorolhatnám, hogy mi minden van benne, de akit érdekel nézze meg!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xmYIDazPN5M[/youtube]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>