«

»

ápr 09

Rumnapló

Johnny Depp, alkoholizmus, Puerto Rico, szerelem, verekedés, csalás, koszos helyek, kakasviadal, ármány. Ennyivel lehet jellemezni. Nem volt rossz, kemény film, de jókat lehet közben röhögni. Kicsit rondán beszélnek, de amúgy nincs benne semmi.

Paul (Johnny Depp) az enyhén szólva alkoholista író pénz hiányában Puerto Rico-ra megy, hogy újságírásból éljen meg. Szeretne komoly dolgokról írni, de a kövér, gazdag turistákat nem érdekli a nyomor, csak a pénz, jackpot, kaszinó, bowling… stb. Beleszeret Chenault-ba (Amber Heard), akinek sajnos vőlegénye van, Sanderson (Aaron Eckhart) személyében, aki veszélyes üzletet kínál Paul-nak. Egy másik szigeten akarnak luxushotelt építeni, a zsíros fizetség fejében. A férfinek ezt kéne finoman a közönség elé tárnia. Közben összebarátkozik az újság fotósával, Sala-val, akihez be is költözik, ahonnan gyakorlatilag van tv-jük (távcsővel a szomszéd, kicsit süket néni tv-jét nézik, amit így tisztán látnak és hallanak) és a hálószobában a kakasviadalhoz tartják az állatokat. Van egy kis autójuk, amivel veszélyes, még börtönig is elmenő kalandokba jutnak. És persze folyton a pia, pia, pia… ég mégtöbb pia.

Johnny Depp megint nagyot hoz, olyan poénjai vannak!!! Szerintem egyaránt jók az ilyen típusú filmjei, mint amikor valami vicces maskarában a legkülönfélébb karaktereket játssza el. Nagyon bírtam még Michael Rispoli-t, aki mint Bob Sala szórakoztatta a közönséget. Aaron Eckhart meg remek ellenszenves Sanderson volt. Amber Heard (Chenault), gondolom, férfi szívet gyönyörködtető, én meg nagyon sajnáltam.

Összegészében érdemes megnézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>