«

»

ápr 09

A három testőr

Jó, nem életem filmje, nem nagy szám, kicsit lehet, hogy fárasztó DE benne van Matthew Macfadyen és Orlando Bloom. Innentől kezdve számomra nem rossz film. <3 Sajnos én szinkronosan néztem, így nem élvezhettem Matthew szuper mély hangját. 🙁

Aranyos kis film volt, egyes részek egészen könyvhűek (najó, ez nem vonatkozik a léghajóra a velencei leonardo da vinci tervrajz lopásra és más kisebb-nagyobb részletekre), anyum a megnézése után nevetett egyet és utalt rá, hogy egyértelmű kik miatt is néztük meg. 🙂 Nekem tetszett és kész.

Logan Lerman jó D’Artagnan volt. Matthew… az nem is kérdés és szerencsére sokat fogyott a szerepért és már tisztára úgy nézett ki, mint még a Büszkegés és balítéletben. Igaz, azért az a szakál+bajusz kombó kicsit furcsa volt, de ez nem sokat rontott a helyzeten. Orlando, hm… nekem enyhén különös volt, hogy miért lett ennyire gonosz a Buckingham herceg, pedig a könyvben biztos jó volt. A lenéző humora nekem megfelelt. A királyi pár? Nekem nem tetszettek, márcsak azért is, hogy mi volt a könyvben. Aramist, meg Porthos-t én bírtam. Milla Jovovich meg jól játszott és néholo eészen megkedveltem, aztán meg gyorsan megváltoztattam a véleményem.

Az meg, hogy a folytatásán gondolkodnak? Szerintem nem kéne. Nem volt ez akkora durranás, akármilyen szuper színészeket raktak bele. A költségvetés se jött ki olyan jól szerintem, mert nem volt akkora nézettsége. Tipikus egyszernézős film. De az eredeti Alexander Dumas könyvet ajánlom, nagyon. Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>