A három testőr

Jó, nem életem filmje, nem nagy szám, kicsit lehet, hogy fárasztó DE benne van Matthew Macfadyen és Orlando Bloom. Innentől kezdve számomra nem rossz film. <3 Sajnos én szinkronosan néztem, így nem élvezhettem Matthew szuper mély hangját. 🙁

Aranyos kis film volt, egyes részek egészen könyvhűek (najó, ez nem vonatkozik a léghajóra a velencei leonardo da vinci tervrajz lopásra és más kisebb-nagyobb részletekre), anyum a megnézése után nevetett egyet és utalt rá, hogy egyértelmű kik miatt is néztük meg. 🙂 Nekem tetszett és kész.

Logan Lerman jó D’Artagnan volt. Matthew… az nem is kérdés és szerencsére sokat fogyott a szerepért és már tisztára úgy nézett ki, mint még a Büszkegés és balítéletben. Igaz, azért az a szakál+bajusz kombó kicsit furcsa volt, de ez nem sokat rontott a helyzeten. Orlando, hm… nekem enyhén különös volt, hogy miért lett ennyire gonosz a Buckingham herceg, pedig a könyvben biztos jó volt. A lenéző humora nekem megfelelt. A királyi pár? Nekem nem tetszettek, márcsak azért is, hogy mi volt a könyvben. Aramist, meg Porthos-t én bírtam. Milla Jovovich meg jól játszott és néholo eészen megkedveltem, aztán meg gyorsan megváltoztattam a véleményem.

Az meg, hogy a folytatásán gondolkodnak? Szerintem nem kéne. Nem volt ez akkora durranás, akármilyen szuper színészeket raktak bele. A költségvetés se jött ki olyan jól szerintem, mert nem volt akkora nézettsége. Tipikus egyszernézős film. De az eredeti Alexander Dumas könyvet ajánlom, nagyon. Egy mindenkiért, mindenki egyért!

a

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.