«

»

jún 30

Anne Hathaway-től négy film I.

Neveletlen hercegnő (The Princess Diaries) (2001)

Talán mindenki ismeri a Meg Cabot könyvéből készült filmet. Mia Thermopolis (Renaldi…) San Franciscó-i lányt meglátogatja apai nagyanyja Genovia királynője. Mia királyi származásáról eddig nem is tudott, de Clarisse Renaldi királynő azért jött, hogy felkészítse az amerikai kamaszlányt az uralkodásra.  A sok törődés meghozza gyümölcsét bár először úgy tűnt Mia nem fog elmenni Genoviába uralkodni.

Következő

Anne Hathaway (Mia Thermopolis)
Julie Andrews (Clarisse Renaldi királynő)
Hector Elizondo (Joe)
Heather Matarazzo (Lilly Moscovitz)
Mandy Moore (Lana Thomas)
Robert Schwartzman (Michael Moscovitz)
Erik von Detten (Josh Bryant)

Aranyos kis film érdemes megnézni!

Elátkozott Ella (Ella Enchanted) (2004)

Bár először úgy tűnik milyen kis bugyuta történet, aztán az ember időről időre nevet rajta egy nagyot és a végén rájön, hogy lehet, hogy többé nem nézi meg ezt a filmet, de azért élvezte. A történet Gail Carson Levine könyvéből készült.

Születése napján alaposan kitol Lucinda (aki tündér) Ellával (Anne Hathaway). Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg (Hugh Dancy) előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, elfekkel, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral (Cary Elwes).

Következő

Anne Hathaway (Ella)
Hugh Dancy (Char)
Cary Elwes (Sir Edgar)
Joanna Lumley (Dame Olga)
Minnie Driver (Mandy)
Jimi Mistry (Benny)
Parminder Nagra (Areida)
Heidi Klum (Brumhilda)

Jó film ez is, bár a képi világa néha borzasztó és a sztori is egy kicsit bugyuta, de élvezhető családi film.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>