Black Swan – Fekete hattyú

Jézusom?! Mégis mi volt ez a szörnyűség? Elvont, elvakult rendezőknek és filmkritikusoknak való! Szörnyű! Lezbikus jelenet, különböző látomások, nem lehet eldönteni, hogy mi a valóság és mi a képzelet. Többet nem akarom látni soha!!!

Lényegében véve arról szól, hogy egy ártatlan, törékeny kis anyuci pici lánya hogyan őrül bele a szerepébe, és hogyan árt önmagának. Közben a már említett lezbikus szextől, a bőrének leválásán át, a hátából kinövő fekete tollakról fantáziál. Mert még az a legkisebb baj, hogy beleszeret a tanárába. És azon szórakoznak ki kit hogyan csábít el… Persze elismerem jó film, de ennyi elég is volt. Kár érte, mert a Hattyúk tavának zenéjét meg szeretem. Egyébként hihetetlenül, már szinte anoraxiás szinten vékony Natalie Portman.  Pihentem egy félórát, megebédeltem és közben átgondoltam az egészet. Lényegében véve egy mestermű, de kell hozzá gyomor. Én, személy szerint sokkos állapotba kerültem. A legjobb lesz, ha megnézek gyorsan valami agyatlan romantikus vígjátékot, hangulat javítónak. 🙂

a

2 comments

  • gemma on 2012. szeptember 9. vasárnap at 15:29
   Author

  Figyelj. Szerintem ez egy jó film elvetemült filmkritikusoknak, de nem nekem, mert nem egyezik a stílusommal, ugyanis kicsit sokkot kaptam miután megnéztem. Amúgy meg, ha nézted kicsit a blogot, a késöbbi bejegyzéseimnek az a tematikája, hogy leírom a történetet és utána hozzáfűzöm a véleményemet (nem mindegyiknél, de úgy általában). A helyesírási hibáért meg bocsi, nem figyelek rá sajnos mindig (időről-időre este írom a blogot, suli és tanulás után, úgyhogy néha csoda, ha értelmesen fogalmazok).

  • Monana on 2012. augusztus 11. szombat at 19:13

  Ez hülyeség!
  Egyszer azt írod, ohgy szar, utána azt, hogy jó. Amúgy a leszbikus sz-szel van írva. Én egy kritikától azt várom, hogy az írója a saját gondolatait írja le, nem pedig a történetet. Erről ennyit. Szar ez az oldal.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.