Dirty Dancing 2

Igazából két teljesen más sztori az első és második. Az elsőben az alapoktól kezdve kezdi tanítani a csajt a srác, itt meg profi táncos szülőkkel, elég jó táncos Katey és márcsak a kubai stílust kell megszokni. Az első jobb volt szerintem, de ez se rossz.

Az apa fejes lett a Fordnál Kubában, így az egész család átköltözött oda, bár az idősebbik lány, Katey (Romola Garai) az érettségi előtt állt és az egyetemről álmodozott, miközben (számomra roppant szimpatikus módon) Jane Austent olvasott. A luxus szállodában Susie (a fiatalabbik nővér; Mika Boorem) belecsöppen a “társaságba”, miközben Katey megismerkedik Javier-rel (Diego Luna), a felszolgáló fiúval. Szegény srácot kirúgták, azért mert beszélni merészelt egy vendéggel (Katie). A lány, hogy segítsen a fiún és családján, a hotel tánctanárának (Patrick Swayze) unszolására benevez a fiúval egy latin táncversenyre. Nagy nehezen összecsiszolódnak, annak rendje és módja szerint egymásba szeretnek, továbbjutnak a döntőbe, de ott a produkciójuk közben kitör a forradalom. A versenyt nem tudták megnyerni így (pedig az 5000$-ral járt volna), ráadásul mivel a jenkiket ki kell űzni az országból, ezért a Miller család is elmegy. Így ér véget e történet.

Diego Luna cuki, Romola Garait még mindig nem szeretem (Vágy és vezeklés után), Patrick Swayze megöregedett,  Sela Wardon pedig meglepődtem. Szórakoztató, de senki ne olyanra számítson, mint az első.

a

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.