«

»

jún 30

Anne Hathaway-től négy film II.

Jane Austen magánélete (Becoming Jane) (2007)

Az angol társadalomban 1795-ben szerelemből házasodni ostobaságnak számított. Mr. és Mrs. Austen (James Cromwell, Julie Walters) jó partit terveztek legkisebb lányuknak, csakhogy Jane Austen (Anne Hathaway) makacs volt, független szellemű. Húszévesen találkozott a tehetséges, kezdő ügyvéddel, Tom Lefroy-jal (James McAvoy) akivel egymásba szerettek. Szerelmük szikrázó, valódi és romantikus volt. De sajnos nem lehettek egymásé, mert Tom családját tönkre tette volna a házasságuk. Érdekes film, csak szomorú, a zenéje szép, a színészek ügyesek. Nekem tetszett, csak ajánlani tudom!

Anne Hathaway (Jane Austen)
James McAvoy (Tom)
Maggie Smith (Lady Gresham)
James Cromwell (Rev Austen)
Julie Walters (Mrs. Austen)
Joe Anderson (Henry)
Laurence Fox (Mr. Wisley)

A 109. utas (Passengers) (2008)

A fiatal és csinos Claire pszichoterapeutaként dolgozik. A doktornőt egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek kezelésével bízzák meg, hogy segítsen az embereknek feldolgozni a traumát. Érdekes módon, amikor felidézik a baleset körülményeit, az utasok egy része valami robbanásról beszél, ám a hivatalos vizsgálat erre nem tesz semmiféle utalást. Az egyik utas, Eric felkelti Claire érdeklődését, szerinte a férfi tudja, mi történt. Miközben kapcsolatuk románccá alakul, egyre több túlélő tűnik el titokzatos körülmények között. Claire magánnyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi történt.

Anne Hathaway (Claire Summers)
Patrick Wilson (Eric)
David Morse (Arkin)
Andre Braugher (Perry)
Dianne Wiest (Toni)

Az a baj ezzel a filmmel, hogy nehezen fogható fel a vége, tehát néhány kérdést kibogozatlanul hagytak. Amúgy nem egy nagy film, meg lehet nézni, ha valakit érdekel.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>